CUM CORECT SĂ FOLOSEȘTI MĂȘTILE DE PĂR PENTRU BENEFICII MAXIME

Pentru a vă face părul mătăsos, neted, strălucitor, este important să aveți grijă de el. În fiecare zi, acestea sunt expuse la influențe negative asupra mediului: schimbări de temperatură, praf de oraș, vânt și soare. În plus, le rănim cu coafură, uscător de păr fierbinte, produse de coafare și colorare. În lupta pentru restaurarea și îmbunătățirea structurii, măștile de păr devin cel mai eficient mijloc. Spre deosebire de balsamuri, care vizează facilitarea pieptănării și îmbunătățirea aspectului, măștile de păr hrănesc, hidratează profund, întăresc, refac structura părului, făcându-l mai dens.Dacă totul este bine cu părul tău, ți se va potrivi doar o mască hidratantă de înaltă calitate, pe care trebuie să o folosești o dată pe săptămână. Pentru toți ceilalți, trebuie să selectați un produs cosmetic în funcție de problema care trebuie rezolvată. Puteți găsi măști la vânzare:

  • pentru părul colorat și deteriorat;
  • pentru rădăcini uleioase și capete uscate;
  • pentru părul creț care crește și nu rămâne în bucle;
  • pentru scalpul inflamat, cu dermatită seboreică;
  • pentru părul predispus la despicare.

Toate măștile pot fi împărțite în mod convențional în trei categorii:

  • hidratant și hrănitor;
  • pentru parul indisciplinat;
  • pentru părul deteriorat.

Nu toată lumea știe să aplice corect masca. Este nevoie de timp pentru a funcționa. Deci, atunci când nu vă grăbiți, spălați-vă părul și aplicați masca pe părul aburit. Lăsați masca să rămână pe păr cel puțin 20 de minute. Apoi clătiți-l și folosiți balsamul pentru a închide celulele structurilor superioare ale părului. Unele femei fac greșeala de a aplica masca după balsam, parcă ghidate de acțiunea mai intensă a măștii. Dar masca nu va putea pătrunde profund dacă părul este „sigilat” cu balsam.

Pentru a obține rezultatele dorite, cumpărați măști de calitate de la mărci cunoscute de produse cosmetice. Nu utilizați masca prea des pentru a evita supraalimentarea părului. Suficient o dată sau de două ori pe săptămână. În acest caz, trebuie să vă retrageți puțin din rădăcini, aproximativ un centimetru, pentru a nu le face mai grase. Pentru a spori efectul, puteți îmbrăca o pălărie caldă și vă puteți încălzi părul cu un uscător de păr cald. Utilizați produse cosmetice moderne pentru păr, apoi vor străluci și vor străluci, în ciuda colorării și stilului.